Дистрибуција пелети

Пелети за греење, дистрибуција

Камини

Камини на дрва

Парно греење

Котли за пелети

Емајлирани бории

Емајлирани бории

Репроматеријали

Заштитна боја, изолациони заштити на печки, керамичко стакло

Камини на пелети 6kW


Доказот дека и во ладните денови е можна појава на најтоплиот ветер кој ќе ви ги гали сетилата е пред Вас. Токму оваа е печката на пелети која ја барате доколку имате потреба од затоплување на простор од 50-60 m², а со задоволство ќе прифати да се обои во боја која Вие ќе одлучите дека е идеална за вашиот ентериер.

solara 6kw kamin peleti

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Димензии: 47cm x 50cm x 80cm
 • Максимална површина на загревање: 50m²
 • Номинална излезна топлина: 6kW
 • Потрошувачка на гориво на час: min. 0,4Kg/h max. 1,2Kg/h
 • Редуцирана излезна топлина: 2kW
 • Автономија на работа при номинално загревање: 10h
 • Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 90.2
 • Автономија на работа при редуцирано загревање: 25h
 • Ефикасност при редуцирана излезна топлина: η% 89.9
 • Капацитет на полнење: 12,5Kg
 • Потрошувачка на електрична енергија: 340W
 • Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz

 

 

За повеќе детали посетете го нашиот изложбен салон. 

   

Камини на дрва 2015

Камини на дрва

Камини на пелети

Камини на пелети

Правосмукалка за пепел

Правосмукалка за пепел

Scroll to top