COMMO 23kw

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Моќност: 22,5 kW
Димензии: (Ш x Д x В) 574 x 620 x 1225 mm
Димензии на ложиштето: (Д x Ш x В) 125 x 72 x 54 mm
Дијаметарот на продолжетокот за чад е: 80 mm
Грејна моќност со зрачење: 4 kW
Топлинската моќност испорачана во водата е: 18,5 kW
Количината на вода во бојлерот е: 32 l
Потрошувачка на пелети мин/макс: 2,03/4,53 кг/ч
Максимално работно време со полн резервоар:22 ч
Капацитет на резервоарот за пелети: 45 kg
Зафатнина на греење: 225-375 м3
Минимална површина за греење: 86 м2
Максимална грејна површина: 144 м2
Тежина нето/бруто: 196 / 225 kg
Стапка на искористеност: 92%
Класа на енергетска ефикасност” А++

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури
  • големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом
  • ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим
  • неделно програмирање на работатат на шпоретот
  • можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност
  • можност за управување со далечински управувач
  • компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот
  • вградени сигурносени термостати
  • системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат веродостојно функционирање
  • можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење

Шпорет на пелети за подно греење што може да се постави во дневната соба – можност за усогласување на боите со вашиот ентериер. Најпродаваниот производ во својата класа на пазарот. Погледнете и сами зошто производите од семејството Commo се паметниот избор на нашите потрошувачи.

Слични производи