Slide 1

Камини на парно со дрва

Топлина во вашиот дом со камините од програмата на Teba. Почнувајќи со снага од 9kW

Slide 2

Камин Молика М

За топол и удобен дом со камините Молика, номинална снага од 5kW

Slide 3

КОТЛИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ

Котли за парно греење на пелети од програмата на GreenEcoTherm PELLETHERM V2.0

previous arrow
next arrow

ПЕЛЕТИ

КАМИНИ

РЕПРОМАТЕРИЈАЛИ

АБЦ ДОЈЧИНОВСКИ

За топлина во вашиот дом, нудиме широка палета на камини на дрва и пелети како и шпориња, разни топлотни решенија за вашиот дом, канцелариски простор или индустриски капацитет.