Парно греење

Што зборуваат клиентите

5/5

“Во изложбениот салон имавме прилика да погледнеме голем избор на камини и печки. После разговорот и објаснувањето за нашите потреби кои ги имаме, професионално ни беше сугерирано кој камин да го одбериме за затоплување на нашиот дом. Ви благодариме.”

5/5

“Голем избор на котли за парно греење дефинитивно можете да најдите во АБЦ Дојчиновски. за нашиот деловен објект имавме потреба од инсталација на систем за парно греење, каде нашиот избор беше баш Дојчиновски поради големиот избор и брзата испорака која ја направија а на ”