LUCA 8 kw

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Моќност: 8 kW
Димензии: (Ш x Д x В) 500 x 530 x 955 mm
Димензии на ложиштето: (Д x Ш x В) 70 x 50 x 49 mm
Дијаметарот на продолжетокот за чад е: 80 mm
Потрошувачка на пелети min/max: 0,82 / 2,03 kg/h
Максимално работно време со полн резервоар: 28 ч
Капацитет на резервоарот за пелети: 23 kg
Зафатнина на греење: 133 м3
Максимална грејна површина: 51 м2
Тежина нето/бруто: 110 / 128 kg
Стапка на искористеност: 85%
Класа на енергетска ефикасност: А+

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • обвивката создадена од квалитетен лим, а вратата на ложиштето од челик. Бочните страни заштитени во процесот бојадисување со црна боја, додека предната рамка во црвена, беж и црна боја. На предната страна на печката се наоѓа украсна хромирана лајсна. Сите видови на заштита се отпорни на високи температури
  • големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом
  • комора за согорување на изградена од челичен лим, а ложиштето од гус со што се овозможува сигурно и долготрајно функционирање на производот
  • неделно програмирање на работатат на печката
  • можност за работа на шпоретот во 5нивоа на моќност
  • дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата

Елегантно дизајнираниот шпорет на пелети, достапен во повеќе бои, е совршено решение за загревање на помали станбени единици со помош на вграден вентилатор.

Слични производи