ABC Dojchinovski - Bitola, Macedonia


 

За топлина во вашиот дом, нудиме широка палета на камини на дрва и пелети како и шпориња, разни топлотни решенија за вашиот дом, канцелариски простор или индустриски капацитет.
Пелети за греење

АБЦ Дојчиновски врши дистрибуција на пелети, брикети, печки на пелети, камини за парно радијаторно греење на пелети и котли за етажно греење на пелети, шпорети печки и камини на дрва и котли за цетрално греење на дрва.

Исто така располагаме со разни видови на репроматеријали, керамичко огноотпорно стакло, заштитна боја за сите видови на печки, камини и шпориња, и разни видови на емајли.


Повелете во нашиот изложбен салон и погледнете ја богата палета на производи и дочекајте ја оваа зима со топлина во вашиот дом.